Balanç turístic estiu 2015

BALANÇ TURÍSTIC ESTIU 2015

Aquest estiu s’ha incrementat l’arribada de turistes al Campello en aproximadament un 6%, és una dada molt positiva. Aquest increment s’ha notat tant  en l’ocupació hotelera com  en apartaments turístics i càmpings. Un dels motius d’aquest increment és degut a la inestabilitat en alguns països, com Egipte i sobretot Tunísia, que fa que molts turistes europeus opten per escollir-nos com a destinació de vacances.

Els turistes, cada vegada més, demanden experiències en les seues vacances, no només sol i platja, per això hem de crear una bona oferta complementària que faça més  atractiu el nostre municipi i reforçar els productes i/o serveis que ens diferencien d’altres destinacions semblants a la nostra i aporten un valor afegit.

El gran repte a què ens enfrontem  és l’estacionalitat, per l que això, hem optat per pegar un gir  a l’estratègia turística del municipi  i estem centrant els nostres esforços en crear una oferta de serveis i productes  atractius per als mesos de temporada baixa que, en col·laboració amb els agents implicats, ens permeta a més a més obrir-nos a altres mercats.

Cynthia Alavés, regidora de Turisme de l’Ajuntament del Campello.

Arxivat en:

Els comentaris estan tancats.