El poble podria anar millor. Hi ha moltes coses mal fetes i molts serveis que fan falta i l’Ajuntament no se’n preocupa.

Compromís pel Campello, en els darrers tres anys, hem fet propostes i hem explicat les nostres opinions sobre el pàrquing, l’abocador, la piscina, els pressupostos i els impostos, i sobre el bon funcionament de l’Ajuntament en una època econòmica complicada per a moltes famílies.

Tenim idees i propostes, però volen que n’hi haja més i que arriben a l’Ajuntament, a les Corts, al Congrés i al Parlament Europeu, si cal, perquè som partidaris de la participació ciutadana i d’escoltar.

Hem elaborat un document per a obrir el debat i començar a recollir queixes i propostes positives per al poble del Campello i la comarca.

El nostre objectiu és activar canals de comunicació amb les persones del Campello i arreplegar les seues queixes, idees i opinions per a elaborar un document de propostes i mocions que traslladarem a l’Ajuntament i on faça falta. Això és fer política per a les persones, pel bé comú, i fer-ho d’una manera participativa. Ens comprometem a escoltar, a treballar pel bé de les persones i a donar explicacions del que fem.

Com funciona aquesta campanya?
Hem agrupat les diferents àrees o àmbits de la vida pública en set blocs que, a poc a poc, anirem activant. Al final de cada text d’entrada hi ha un qüestionari breu perquè pugueu donar la vostra opinió i les vostres propostes. També estarà accessible des del facebook de Compromís pel Campello. Conforme arriben les propostes les reunirem en un document accessible.

1. ECONOMIA I TURISME
2. OCUPACIÓ
3. EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL
4. CULTURA I FESTES
5. URBANISME
6. MEDI AMBIENT, PESCA I AGRICULTURA
7. BENESTAR SOCIAL, SALUT, DONA I PERSONES MAJORS
8. PARTICIPACIÓ I CULTURA CÍVICA
9. POLÍTICA MUNICIPAL I POLÍTICA PER A JOVES
10. POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Podeu aportar els vostres comentaris, idees, queixes, fotos, documents… a cada una de les àrees. Es tracta de recollir un mínim de 50 idees en cada apartat, en total unes 500 idees que després sintetitzarem en 100. Els moderadors anirem recollint les que arriben de paraula o pel facebook, twitter i altres canals i les traslladarem a aquesta pàgina.

Gràcies per compartir les vostres idees.

El Campello, novembre de 2014 i febrer de 2015