Presentació de les candidates i candidats a les primàries per a la Llista Municipal

Ahir va ser la presentació de les candidates i candidats que es presenten a les primàries per a la llista municipal. Un equip de persones amb perfils molt professionals, diversos i enriquidors amb ganes de treballar per a fer del Campello un lloc millor i de continuar amb les polítiques centrades en les persones. Moltes gràcies Eduardo SánchezClaudia GodrieSergio Lledo Ramírez, Adriana Paredes, Cristina BoixFerran Palomares, Victor Boix i Sabina Gomis, per la vostra valentia i molta sort a totes i tots

Candidates i candidats a les primàries per a la llista municipal de Compromís pel Campello

Candidates i candidats a les primàries per a la llista municipal de Compromís pel Campello

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *