El Campello torna a augmentar les xifres de recollida selectiva de residus

La memòria anual de recollida selectiva de residus al Campello continua llançant dades positives. Les tones de vidre,envasos, cartó i estris que se separen i per tant han registrat en aquest últim informe corresponent a l’exercici de 2018 un augment substancial.

Les xifres obtingudes respecte a l’any anterior i en comparació amb exercicis anteriors permeten a la regidoria que dirigeix l’edil Alfred Botella, oferir un balanç molt favorable d’increments superiors al 20 per cent en el reciclatge de cartó, envasos de plàstics i bricks.

També augmenta respecte al 2017 els quilos de vidre que tornen els veïns de la localitat i els negocis d’hostaleria.

El regidor, Alfred Botella que aquestes dades positives s’han aconseguit gràcies a una major conscienciació, una bona distribució dels contenidors en diferents punts del municipi, així com el bon resultat que donen les campanyes que posen en marxa les empreses concessionàries del servei.

La recollida de paper-cartó és la xifra més destacada de les proporcionades per la Regidoria de Serveis amb un total d’un total de 680 tones un 20% més que en 2017. Li segueix l’augment d’un 20% en recollida d’estris amb un total de 618.340 quilos. Després la recollida de vidre amb un increment del 12% amb una recollida de 876.820 quilos. En Quant als envasos de plàstics i bricks dir que han tingut un augment molt important, prop del 20%, respecte a l’any anterior aconseguint la xifra de 448.160 quilos.

Via -> http://costacomunicaciones.es/la-illeta-de-el-campello/actualidad/el-campello-vuelve-a-aumentar-las-cifras-de-recogida-selecti/

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *