El Campello acaba amb l’aïllament d’una urbanització per la reforma de l’encreuament de Coveta

L’Ajuntament del Campello ha escomés l’asfaltat d’un accés alternatiu per a la urbanització La Porxà, acabant així amb l’aïllament que la remodelació de l’encreuament de Coveta Fumà havia generat en 2014. Les obres han acabat recentment i s’emmarquen dins dels 400.000 euros destinats a l’asfaltat de 20 carrers del municipi amb el superàvit de 2017.

Aquesta actuació, reclamada pels veïns després de la reforma de l’encreuament per part del Ministeri de Foment, ha consistit en l’asfaltat d’un vial de terra que estava en molt males condicions i que partia al costat de la gasolinera, per a permetre així als residents accedir per ell després del problema generat en 2014.

Les obres de Foment per a suprimir aquest perillós encreuament havien reconfigurat aquesta intersecció, de forma que els conductors que venien des del Campello no podien entrar a la urbanització des de l’encreuament, i havien de realitzar un canvi de sentit més endavant, al costat del carrer Itàlia, una maniobra perillosa en tractar-se d’una zona molt transitada.

Reclamació veïnal

Els residents han reclamat habilitar una rotonda en l’encreuament que millore tant la seguretat com l’accessibilitat, així com construir un pas per a vianants o posar un semàfor amb botó per a creuar, ja que alerten del perill al qual s’exposen si per exemple creuen la N-332 per a agafar el TRAM. A més, també demanaven com a solució provisional asfaltar el camí que va cap a la Foia de Santamaría i que té un altre túnel per a creuar l’AP-7 que surt al costat de la gasolinera, per a així permetre per ací l’accés a la zona residencial, que és l’obra que ha escomés ara.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *