Quan va començar la legislatura, l’equip de govern es va encontrar una obra amb tan sols l’esquelet. Ens alegrem que amb sentit comú i amb voluntat s’haja aconseguit avançar un altre pas més per a tindre oberta la piscina per a totes i tots els campellers

El ple del Campello va tornar a posar en marxa el procés de per a l’anhelada obertura de la piscina municipal després de la frenada en sec del procés de fa un parell de setmana quan el ple no va aconseguir la majoria de vots suficients per a aprovar l’acord de classificació d’ofertes sobre la piscina municipal.

Després de dues setmanes de negociacions l’equip de Govern  va aconseguir sumar als seus nou vots a favor de la proposta, els set del Partit Popular ja que el punt requeria de majoria absoluta.

D’aquesta manera el ple, presta conformitat als informes de valoració de les ofertes emesos per la Diputació Provincial d’Alacant i la Cap de Servei d’Esports i declara la validesa de les actuacions realitzades per la mesa de contractació en les diferents reunions realitzades en aquest expedient i excloure a les licitadores que incompleixen les exigències mínimes establides pel plec sent l’oferta més avantatjosa la presentada per l’empresa Arena Alacant.

L’alcalde Benjamí Soler va mostrar la seua satisfacció i gratitud al grup del Partit Popular per permetre que continue el procés d’obertura de la piscina municipal.

Va destacar que el punt ja va ser a ple extraordinari fa dues setmanes i, encara que es va dictaminar favorablement en la comissió informativa, no va tindre durant el ple la majoria qualificada que era la majoria absoluta i per tant havia de tornar a passar per ple. Aleshores era una qüestió necessària buscar el suport necessari per a poder avançar en l’obertura de la piscina i per això ens vam posar en contacte amb els grups de l’oposició que han tingut voluntat de continuar amb aquest procés. Estem tots d’acord que a l’ésser una infraestructura de vital importància, sobretot per a poder donar una resposta a les expectatives que s’ha creat entre la població del Campello. Crec que havíem de continuar fins i tot posant un poquet més d’èmfasi en el control i adjudicació del servei i per això es va proposar la creació d’una comissió de seguiment on s’introduiran altres tècnics que fins ara no havia participat directament en el procés d’adjudicació de la piscina però d’una forma o una altra no han de perdre de vista que es tracta d’una instal·lació municipal”.

La Comissió que fiscalitze el compliment del contracte de la piscina estarà formada per l’Alcalde, el regidor d’Esports, Contractació, un membre de cada partit polític, els caps de servei d’Esports, Infraestructures, Comerç i Turisme i el secretari municipal. Les sessions se celebraran com a mínim una vegada al mes. L’alcalde es reserva la designació de més tècnics en aquesta comissió.