La Fiscalia arxiva la denúncia interposada pel Grup Municipal d’EU contra l’Ajuntament del Campello

La denúncia del Grup Municipal d’EU se suma a altres campanyes de desprestigi dirigides per aquest col·lectiu cap a associacions importants del municipi

La Fiscalia Provincial ha arxivat la denúncia que va interposar contra l’Ajuntament el Grup Municipal EU per eludir l’Informe de Fiscalització de les Subvencions atorgades a la Junta Festera de Moros i *Cristians, de l’*Avanç i de la Confraria de Pescadors.

Benjamí Soler, Alcalde del Campello, declarava que “He de reconéixer que aquesta era sens dubte una notícia de les més esperades i que finalment ha arribat de la millor manera possible. Mai vam entendre la fi d’aquesta denúncia, perquè al final, tant de revol sols ha provocat una mala imatge de les tres entitats reflectides en l’informe, una imatge fins a hui irreprotxable i que esperem amb l’arxivament de la causa per part de Fiscalia, servisca per a netejar el bon nom d’aquestes tres entitats”.

La Fiscalia Provincial va demanar a l’Ajuntament que informara sobre l’estat d’aquest Informe i de l’estat del procediment de reintegrament. L’Ajuntament va informar que tots els processos estaven en marxa i que s’informaria de la seua resolució a la Fiscalia quan finalitzaren la seua resolució. Davant aquest fet la Fiscalia ha decidit arxivar la denúncia.

Després de l’Arxiu l’Alcalde ha volgut deixar clar que“La Junta Festera de Moros i Cristians, l’Associació Musical L’Avanç i la Confraria de Pescadors del Campello són i seran unes de les més importants entitats locals i que per culpa d’aquestes pràctiques de voler judicialitzar l’activitat política s’han vist greument perjudicades. Tot per traure un rèdit polític no se sap molt bé d’on i per continuar erosionant al Govern Municipal”.

Per a l’Alcalde és important matisar que “L’informe de fiscalització plena, va ser confeccionat amb un objectiu pedagògic i de control intern, per a continuar avançant i millorant les tramitacions. En canvi, el grup municipal d’Esquerra Unida va fer una lectura totalment diferent, la fi de la qual desconec, però que a part de fer mal a la imatge de l’Ajuntament, va crear un malestar dins de l’opinió pública que va afectar injustament a les tres associacions”.

Benjamí Soler aposta per tancar aquest episodi com més prompte millor “Ara només desig que això es quede en un simple malson, en una mala anècdota i que tot torne a la normalitat. Que recuperem el debat polític, no la brega, sense necessitat de perdre les formes ni explorar altres camins indesitjables i perillosos.”

Arxivat en: Festes, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *