Dictamen desfavorable de la comissió que va abordar el nou conveni entre l’Ajuntament i la Junta Festera de Moros i Cristians per a 2018. I, és que l’oposició, Partit Popular, Ciutadans i Esquerra Unida van coincidir a no donar el seu suport dimarts passat 4 d’agost a un acord que per primera vegada s’havia realitzat segons les directrius dels tècnics municipals i l’àrea d’intervenció i per tant compleix escrupolosament la llei.

Benja Soler: “En primer lloc em sorprén que s’arme tanta revolada amb el dictamen d’una comissió informativa el que ja no ens sorprén tant, per desgràcia, són els vincles entre el grup municipal d’Esquerra Unida amb la dreta del municipi per a bloquejar tota opció de govern. Però tornant al que esdevé, hui tots els grups de l’oposició han demostrat el seu interés en les nostres festes i més encara amb la Junta Festera. Esquerra Unida hui sense complexos, no ha tingut pudor a revelar el seu únic objectiu de destruir les festes del Campello. Les festes del Campello, perquè per a donar suport a la d’altres municipis d’Alacant sí que es veu a la senyora diputada de festa en festa, igual cal recordar-li que és diputada provincial gràcies a la seua acta de regidora del Campello. L’actitud de Ciutadans fa temps que ens té desconcertats, la veritat i ens és molt complicat valorar. El que no entenem de cap de les maneres és el posicionament del PP, el conveni d’enguany s’ha treballat moltíssim per a poder solucionar els problemes alertats per intervenció, problemes que desconeixíem i que venien repetint-se des de temps de govern popular, per la qual cosa no entenem que vulguen traure rèdit polític d’una situació a la qual se li està donant solució. Per a acabar m’agradaria donar un missatge de tranquil·litat tant a la Junta Festera com als festers i festeres que estan a punt de gaudir dels seus dies grans, la Festa de moros i cristians del Campello és imparable.”