Homenatge a Toni Torçua

El Col·lectiu de Compromís pel Campello ha fet un dinar homenatge a Toni Baeza (Toni Torçua) en reconeixement al seu treball constant pel valencianisme polític i cultural al Campello i a la comarca de l’Alacantí.

L’acte, al qual han assistit una setantena de persones, ha comptat amb la presència de Toni i Mari Trini, la seua dona; del diputat al Congrés Joan Baldoví, de l’alcalde del Campello Benjamí Soler, del diputat de l’Alacantí Lluís Pastor i de diversos regidors de la comarca.

L’acte ha estat conduït per Alfred Botella i han intervingut, entre altres Ataulfo Valero, Toni Calvo, Alfred Botella, Joan Ramon Gomis, Joan Baldoví i Benjamí Soler. Així mateix, s’ha llegit un escrit d’Enric Morera, secretari general del Bloc i president de les Corts Valencianes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *