Amics i amigues: ja heu vist els comentaris que ha estat fent algun portaveu del PP local en el tema de festes. Primer es dediquen a tractar d’intoxicar a l’opinió pública fent córrer opinions malintencionades respecte a l’absència d’il·luminació artística igual que de pólvora i focs artificials, inclús arriben a fer córrer remors de què no es podrà muntar ni el castell de festes. Una vegada se’ls desmuntà aquesta fal·làcia, treuen el tema del mercat medieval, tampoc els ha donat resultat perquè es demostra un nou invent dels “populars” per tractar de desprestigiar a l’equip de govern. Una vegada instal·lat el Mercat Medieval, el castell, la il·luminació MÉS ESPECTACULAR que la que s’instal·lava quan ells “governaven”, els focs artificials assegurats, entren en la segona fase. “Ara el problema segons aquestes persones és que la il·luminació de festes es va posar en funcionament amb 32 minuts de retràs. Una nova fal·làcia, perquè en un fet tan senzill com llegir la programació es poden adonar que la previsió era a les 19’30, donat que fins a les 20 h no es fa de nit.Clar! Quin va estar el problema? Que a causa del temps de pluja la foscor va aparèixer abans, i per tant s’havia d’avançar la posada en funcionament. Però a ningú mitjanament sensat se li pot escapar que aquestes instal·lacions no són sols trucar un botó, evidentment cal reprogramar tot el procés, i així es va fer il·luminant-se abans de l’hora prevista, és a dir a les 19’23 minuts. És evident que aquesta croada del PP contra l’equip de govern no els ha donat resultat, i com a conseqüència estan cremats. Però com ells saben molt bé NO ES POT FER POLÍTICA DE LES FESTES. Per què acaba tornant-se’ls en contra.

Aleshores, hi ha que dir que si aquesta és l’oposició que saben fer, que continuen. Però segurament seria millor que es feren una autocrítica (no se si és demanar-los molt) i repassaren les seues actuacions. Piscina, Pàrquing, etc. Etc. Deixant per als altres tot el que han demostrat la seua incapacitat per portar a terme les actuacions adients. Per comentar l’última. El.laboren un PGOU que tarden 8 anys, declaren tot el terme municipal urbanitzable, l’aprovaren en solitari i el govern de la Generalitat també del PP donà el vist i plou definitiu, i ara el Tribunal Suprem l’anul·la per ALEGAL. ¿Algun campeller ha sentit o ha llegit alguna disculpa per part del PP per fer les coses mal? No, tiren cortines de fum per amagar les seues vergonyes.

Assumisquen que han perdut tres regidors, i que no tenen cap possibilitat de formar govern. I el temps que perden inventant-se campanyes, millor el dedicarien a treballar pel poble. Presenten propostes i mocions de temes del poble i igual fins i tot coincidim. Perquè tampoc els ha sentat res bé la notícia de les conversacions de l’equip de govern amb el PSOE per integrar-se i formar part d’aquest. QUINA TRISTOR DE PERSONES, PER AL QUÈ HAN QUEDAT, SON LA NEGATIVITAT PERSONIFICADA. Ara tot són desqualificacions, però poden estar segurs d’una cosa, l’acord que se signe no serà per adjudicar cap partida pressupostaria, per donar “Desdejunis” ni per cobrar cap sou fora dels establerts, perquè aquests acords es fan d’acord amb punts programàtics i a plantejaments ideològics propers, mai per interessos econòmics particulars com han fet en èpoques no molt llunyanes.

Alfred Botella

Portaveu de Compromís pel Campello