Benja Soler y Cynthia Alavés con la Bandera Azul

El municipi del Campello ha tornat a ser guardonat amb 4 Banderes Blaves. La Platja del Carrer La Mar i la Platja de l’Horta (Mutchavista) tornen a rebre les seues 2 Banderes Blaves, cal destacar la Bandera de la Platja del Carrer La Mar, que compleix ja 32 anys consecutius rebent aquest guardó, és una de les úniques 5 platges en tota Espanya que han mantingut de forma ininterrompuda la Bandera Blava. El Club Nàutic Campello i l’Institut d’Ecologia Litoral també han rebut Banderes Blaves.

La Regidora de Platges, Cynthia Alavés, ha manifestat que és una gran alegria rebre un any més aquest guardó, que posa en valor la qualitat de les nostres aigües, dels serveis prestats en elles i per descomptat del nostre compromis amb la sostenibilitat i amb el medi ambient.

Des de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s’ha enviat una carta de felicitació a l’Ajuntament per rebre aquestes distincions.

A les 4 Banderes Blaves que ha rebut el municipi cal sumar-li la Bandera d’Ecoplatges, la Bandera de Qualitur, les corresponents a les ISOS de Qualitat i Gestió Mediambiental 9.001 i 14.001 i la Bandera d’Accessibilitat 170.001, aquest fet confirma l’excel·lent salut del litoral campeller i l’excel·lència en els serveis prestats a les platges i cales del municipi.